Fænø Rundt foregår i det naturskønne område ved Middelfart, kom og vær med til at gøre dagen sportslig og festlig. Stævnet er for alle, både motionister og kaproere.

TILMELDING:

Blanket findes på hjemmesiden www.kajakklubbenstrommen.dk, se Fænø Rundt.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 22./5. kl. 18.00

DELTAGERGEBYR: 60,00 KR.                                        EFTERTILMELDING: +25,00 KR.

Tilmelding bliver registreret ved betaling på mobile pay: 43105  eller konto nr. 0755 3223605973

Deltagergebyr dækker også kaffe og en bolle inden løbet.

Efter løbet kan der købes mad, kaffe og kage.

SIKKERHED:

Alle skal bære svømmeveste. Der vil være følgebåd ved Odde kryds.  Under stævnet vil der være åben stævne-/nødtelefon, tag din mobiltelefon med, nummeret oplyses ved informationen.

TIDSPUNKTER:

CHECK-IND OG UDLEVERING AF NUMRE FRA:                                       KL. 09.30
STÆVNEINFORMATION:                                                                             KL. 10.00
STARTTIDSPUNKT:                                                                                      KL. 10.30
HÆDRING AF VINDERE:                                                                              KL. ca. 13 – 13.30

PRÆMIEOVERRÆKKELSE: Alle der har gennemført løbet har lige mulighed for at få en præmie med hjem, trækning efter bådnumre.

Vi har aftalt med Gymnasiet, at man efter at have læsset kajakker af ved klubben kan parkere på  gymnasiets parkeringsplads (5-10 minutters gåtur til klubben)

Kajakklubben Strømmen, Østre Hougvej 104, 5500 Middelfart

Hans Holt, Gert Møller og Grethe Møldrup-Koch

NB: I tilfælde af meget dårligt vejr/vindretning, ændres ruten til kystnær rute uden kryds.