Naturens Dag i Middelfart Kommune afholdes hvert år den 2. søndag i september – næste gang søndag d. 9. september 2018. Vi håber at se jer alle til endnu en forrygende dag i naturens tegn!

Find programmet på https://naturensdag.middelfart.dk/ og følg med på www.facebook.com/NaturensDagIMiddelfartKommune, hvor man kan finde aktiviteter, nyheder, billeder m.m.

Mange naturhilsner
Styregruppen for Naturens Dag i Middelfart Kommune

Prøv en kajak på Fænøsund

Kl. 11.00 – 15.00 ved Kajakklubben Strømmen, Østre Hougvej 104

Vi har hav-, tur- og kapkajakker samt et enkelt SUP-board. Vores instruktører vil guide dig på vej på vandet og vi har erfarne roere, som kan vise, hvad du kan, når du bliver øvet.

Vil du hellere blive på land kan du se vores klub og få svar på dine spørgsmål, og du kan også få lidt saft eller kaffe.

Medbring skiftetøj, håndklæde, evt. badesko og brillesnor. Børn skal have forældres tilladelse til at ro.

Husk dit kamera og tag et billede af årets tema ”Bevægelse i naturen”.

Arrangør:
Kajakklubben Strømmen