Om Kajakklubben Strømmen

Kajakklubben Strømmen er stiftet i 1934, og har til formål at virke for kajakidrættens fremme specielt i Middelfart området.

Klubben råder i dag over klub og bådehus på Østre Hougvej 104 Middelfart, med opholdsrum, træningslokale med vægte og romaskine.

Vi har pt 330 medlemmer og tilbyder et væld af aktiviteter hele året.

Klubben råder over kajakker til mange formål og disse stilles til rådighed for alle medlemmer.

Du kan blive medlem og ro hos os fra du er 8 år, men du kan ikke blive “frigivet roer”, før du er fyldt 12 år. Vi har ingen øvre grænse.

Kajakklubben Strømmen har en lang og stolt klubtradition, med bl.a. EM, VM og OL deltagelse – vi kan i klubben mønstre både danske og nordiske mestre – bedste internationale resultat er VM-bronze i 1950 ved Andreas Lind i enerkajak 500 m.

Vi har et godt sammenhold og er en rummelig klub, der sætter kammeratskabet og det sociale samvær i højsædet.

Har du lyst til at blive en del af fælleskabet, er du VELKOMMEN HOS OS.