Jeg er 42 år, tidligere uddannet Fysioterapeut nu speciallæge i Reumatologi og arbejder på Middelfart Rygcenter. Bor i Middelfart med min bedre halvdel Maria og vores 2 børn Oskar og Valde på henholdsvis 11 og 7 år. Hunden Alba er sidst tilkomne familiemedlem en fin Islandsk Fåreund. Jeg ror kajak om sommeren samt sejler i min Sejlbåd som ligger i Marinaen. Om vinteren styrketræning i Strømmen, saunature og Volley i Volleyklubben.

Jeg har roet kajak siden jeg var 13 år. I de første 12 år på eliteplan, med deltagelse på ungdomslandshold og også kortvarigt på seniorlandsholdet. Stadig aktiv i kapkajakken, men som motionist.

Jeg holder af al Kano- og kajakaktivitet og er også motiveret for at afprøve de nye tilbud der vinder frem for tiden såsom Stand Up Padling (stående roning på et surfbræt). Kajakpolo har vi muligheden for hvis nogen skulle være interesseret, dette er efterhånden et veletableret tilbud i forbundsregi. Havkajak er et kæmpe aktiv for klubben, det er her den største medlemstilgang findes – det skal jeg prøve i år.

Har tidligere været formand for kajakklubben som 19-årig i et par år, tror jeg – det er mange år siden. Dengang var vi en lille klub med 90 medlemmer og tæt på den senere konkurs klubben gennemgik. Det var ikke sjovt at skulle vende hver en øre.

Senere aktiv i bestyrelserne i de klubber jeg har roet i under mine studier, Odense Kajaklub, Køge kajakklub og Gladsaxe Kano og Kajakklub. I sidstnævnte også mangeårig træner og leder for det fælles klub elitearbejde der foregår på Furesøen.

Har siddet i Strømmen bestyrelse for 2 år siden og kender på den måde til den proces man er inde i for tiden i klubben på den aktivitetsmæssige side, men ikke mindst byggeplanerne. Nu stopper jeg med Volleybestyrelsen og vier min tid til Strømmen.

Mine mentorer indenfor foreningsliv er bl.a. vores tidligere mangeårige formand og æresmedlem Lau Larsen. Han er til min glæde stadig aktiv i Dansk Kano- og Kajakforbund. En anden er den tidligere landstrænere i Ishockey Michael Lundstrøm, han er en stor motivator. Og ikke mindst nyligt afdøde Volleyformand Alex Petersen, æret være hans minde, en foreningsmand helt inde i hjertet.

Man står altid på skuldrene af de tidligere leder i sin klub og Bente afleverer en sund og veldrevet klub med mange medlemmer og god økonomi. Det giver mulighed for at være visionær – noget jeg elsker, og i denne tid kan man præge både rammer og indhold. Men ønsker må meget gerne også komme flydende fra jer medlemmer, husk det ! og fortæl om dine ideer til vores velfungerende udvalg eller til bestyrelsesmedlemmerne når du møder dem i klubben.

Jeg og bestyrelsen vil passe godt på vores alle sammens Strømmen og lægge de næste brikker i det uendelige puslespil som foreningsarbejde er. Tid på vandet skal det også blive til, så vi ses på vandet eller i klubhuset.

MVH Claus Svenningsen