Ret dine oplysninger

Kære medlem Du har som medlem selv ansvar for at ajourføre dine data og medlemsoplysninger i de tre systemer, som klubben bruger:

Rokortet Disse oplysninger kan andre medlemmer se. Det drejer sig om dit navn og tlf.nr. Der må også meget gerne stå et navn og tlf.nr. på en kontaktperson. Link til vejledning
Klubbens medlemsregistreringssystem (Conventus) Disse oplysninger bruges bl.a. til udsendelse af nyhedsmails og betaling af kontingent. Du bedes derfor opdatere dine oplysninger ved fx ændringer af adresse, mailadresse og ved nyt dankort.

Dankorts-oplysninger Husk at opdatere dine dankortoplysninger, når du har fået et nyt dankort.

Link til vejledning

Dansk kano & kajak forbund (DKF) Din aktuelle adresse er vigtig, hvis du vil modtage medlemsbladet fra DKF eller hvis du har bestået et kursus og håber på at modtage et EPP-bevis.  Link til vejledning