Trailer

Klubbens trailer er, ligesom klubbens kajakker, oprettet i det “elektroniske rokort” (nr. 502 & 505).
Traileren skal tjekkes ud via Rokort før brug – nøjagtigt som kajakkerne.
Ved brug af traileren skal man altid udfylde feltet “hjemkomst” (forventet hjemkomst).
Traileren kan reserveres i det “elektroniske rokort”, under reservationer i menuen øverst på skærmen.
Det “elektroniske rokort” vil advare, hvis man forsøger at bruge traileren i en periode hvor den er reserveret. Sådanne advarsler skal naturligvis respekteres.

Klik her ang. vejledning i brug af Strømmens kajaktrailer.

Trailerparken pr. april 2017.
Vores efterhånden store trailerpark består aktuelt af tre af slagsen, efter vi har fået en doneret af Middelfart Gymnasium & HF.
Hvad skal vi dog med alle disse trailere? I det efterfølgende omtalt som den nye, den lidt ældre og Gymna.

Kort statusopdatering:
Den nye: Får lige om lidt monteret et par nydelige kister, så der er stuveplads til pagajer og alt muligt andet løsøre.
Gymna: Er d.d. sendt til service og returnerer kort efter påske. På det tidspunkt skal den opjusteres, så transport af kajakker kan ske på bedst mulig måde.
Den lidt ældre: Har udtjent sin “værnepligt” og sættes på salgslisten. Kender du én, der altid har drømt om sådan én til en billig penge, så er muligheden der nu – bare giv lyd til Per Kolberg (4034 2636 – 27pkn@hk.dk).

Hilsen hus- og materieludvalget.