Kajakklubben Strømmens Le Mans er et kajakløb for hele klubben, målet er at have kajakker på vandet i et helt døgn fra kl. 12 lørdag til kl. 12 søndag, det lykkedes med deltagelse af 54 roere som tilsammen roede 1211 km.

Nanco roede 100 km i løbet af de 24 timer og fik pokalen for flest km. I en K2 roede Pernille Svane og Linda den længste tur som var på 50 km.

Lørdag aften grillede vi og hyggede os sammen i behørig corona-afstand, der var nok at spise hele døgnet.

Natten blev besat af seje roere som delte om en solnedgangstur, mørkeroning og en solopgangstur, kl. 4.00 kom ungdomsroerne på banen og der var liv i klubben igen.

Undervejs blev der slået ture op på ro-kortet, kom godt i gang igen, flest gange Fænø Rundt, 5 km på tid og hvem kom længst væk fra klubben

Næste år er vi på banen igen, forhåbentlig i samme weekend som billøbet

Aktivitetsudvalget