Hylderne var tomme og de fleste klubkajakker kom på vandet, da klubben afholdt Boostcamp den 1. maj med fantastisk god tilslutning. Næsten 70 medlemmer – nye som ældre – deltog særdeles aktivt i de mange aktiviteter.

Der var fortællinger om Lillebælts natur, farvand og adgang til naturen. Chresten Krogh fra DGI gav inspiration til nye ture på tværs af kajaktyper, og der kom masser af idéer fra deltagerne om bl.a. fuldmåneture, kulturhistoriske ture, vild mad-ture og mange andre forslag. Efter frokost blev det tid til workshops med inspiration til opvarmning og træning eller sikkerhed til søs, påklædning og udstyr. Bagefter var der mulighed for at tage på ture i hav- og turkajakker eller surfski – eller kajakpolo, klemmeleg og teknik i ’sandkassen’. Til slut var der grillpølser, øl og sodavand foran klubhuset.
Tak til DKF for sponsorat, til Middelfart Gymnasium for lån af lokaler – og til oplægsholdere, hjælpere og engagerede deltagere for en helt igennem inspirerende dag!

Program for Boostcamp 22

Snakken gik lystigt ved bordene efter en lang vinterpause

Der var lækker forplejning undervejs – her er Højtes Hindbærsnitter!

Hyggelig afslutning på en inspirerende dag – grillmestrene gi’r den gas igen!