Tusind tak til alle, der har deltaget i årets Fænø Rundt.

Resultater 2016

Fænø Rundt foregår i det naturskønne område ved Middelfart, kom og vær med til at gøre dagen sportslig og festlig. Stævnet er for alle, både motionister og kaproere.

INVITATION TIL KAJAKSTÆVNE SØNDAG DEN 29. MAJ 2016
– FÆNØ RUNDT (13 KM) MED KRYDS
– FÆNØ LIGHT (5 KM) KYSTNÆR RUTE

TILMELDING Udfyld formularen nederst på siden. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 22.maj kl. 18.00

• DELTAGERGEBYR: 40,00 KR.
  • EFTERTILMELDING: +25,00 KR.

BETALING – senest den 22. maj Mobilepay – tlf. 4283 5370 eller Bankoverførsel – konto nr. 0755-322-66-14035 NB. Skriv “Fænø rundt” i emnefeltet   Deltagergebyr dækker også kaffe og bolle inden løbet. Efter løbet kan der købes suppe m. brød, grill pølser m. brød, kaffe og kage. SIKKERHED Alle skal bære svømmeveste, der vil være følgebåd ved Odde kryds. Under stævnet vil der være åben stævne-/nødtelefon, tag din mobiltelefon med, nummeret oplyses til informationen. TIDSPUNKTER

• CHECK-IND OG UDLEVERING AF NUMRE FRA: KL. 09.30
  • STÆVNEINFORMATION: KL. 10.00
  • STARTTIDSPUNKT: KL. 10.30
  • HÆDRING AF VINDERE: kl. ca. 13.25
  • PRÆMIEOVERRÆKKELSE: Alle der har gennemført løbet har lige mulighed for at få en præmie med hjem, trækning efter bådnumre.

Efter at have læsset kajakker af ved klubben kan der parkeres på gymnasiets parkeringsplads (5-10 minutters gåtur til klubben) Kajakklubben Strømmen, Østre Hougvej 104, 5500 Middelfart Hans Holt, Hanne Brammer og Grethe Møldrup-Koch NB: I tilfælde af meget dårligt vejr/vindretning, ændres ruten til kystnær rute uden kryds.