Fænø Rundt foregår i det naturskønne område ved Middelfart, kom og vær med til at gøre dagen sportslig og festlig.
Stævnet er for alle, både motionister og kaproere.

TILMELDING:
Blanket findes på hjemmesiden – tilmeld dig her – , se Fænø Rundt.
Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 27/5 kl. 18.00

DELTAGERGEBYR: 60,00 KR.                             EFTERTILMELDING: +25,00 KR.
Tilmelding bliver registreret ved betaling på mobile pay: 43105 eller konto nr. 0755 3223605973
Deltagergebyr dækker også kaffe og en bolle inden løbet.
Efter løbet kan der købes mad, kaffe og kage.

SIKKERHED:
Alle skal bære svømmeveste. Der vil være følgebåd ved Odde kryds. Under stævnet vil der være åben stævne-/nødtelefon. Tag din mobiltelefon med, nummeret oplyses ved informationen.

TIDSPUNKTER:
Kl. 09.30: STARTER CHECK-IND OG UDLEVERING AF NUMRE
Kl. 10.00: STÆVNEINFORMATION
Kl. 10.30: LØBSSTART
Kl. 13-13.30 ca: HÆDRING AF VINDERE OG PRÆMIEOVERRÆKKELSER.

PRÆMIEOVERRÆKKELSE:
Alle der har gennemført løbet, har lige mulighed for at få en præmie med hjem. Trækning efter bådnumre.

Hvis der opstår pladsmangel på de nærmeste p-pladser, vil det være muligt at parkere på gymnasiets p-plads (5-10 minutters gåtur til klubben) Man læsser af ved klubben og kører over og parkerer.

Kajakklubben Strømmen, Østre Hougvej 104, 5500 Middelfart
Hans Holt, Annita Lykke Madsen og Grethe Møldrup-Koch

NB: I tilfælde af meget dårligt vejr/vindretning, ændres ruten til kystnær rute uden kryds.