Hvad gør man som nyt medlem i Kajakklubben Strømmen, – der lige har gennemført sit kursus i EPP2, – og er ret våd bag ørerne…og ens instruktører fra kurset siger, at “man skal tage at komme med til instruktør dag i klubben” ?? Ja… Vi turde kun sige ja tak! Så søndag den 18.8 var vi 5 helt nye roere fra forårets begynder kurser, der var med til instruktør inspirationsdag sammen med 5 med lidt instruktørerfaring og 5 meget erfarne instruktører.. Uha, hvor vi følte os grønne… Men i ualmindeligt godt selskab! 😃

Vi var 12/15 deltagere og klubben fik besøg af Søren Telling, ejer og iværksætter af firmaet Design Kayaks, og som har mange års erfaring som kajak roer og som instruktør. Han kom med mange gode fif til, hvordan man kan gøre undervisningen mere forståelig og give inspiration til, hvordan vi måske kan få endnu flere til at prøve kræfter med kajak sporten.

Selvom vi var på meget forskellige niveauer i forhold til kajak erfaring, tror jeg, at vi alle fik noget med fra dagen, – det var i al fald en rigtig hyggelig dag i godt selskab, gode grin, dejligt vand og masser af lækker mad. Vi takker for det hele og tak fordi vi er blevet taget så godt imod i klubben. 

Henrik og Inge Tinggaard

Fra nybegynder torsdags holdet årgang 2019