Le Mans i Strømmen kan alle medlemmer deltage i uanset hvilken kajaktype man ror i, om man er ung eller gammel, om man er nystartet eller erfaren.

Den primære målsætning for Le Mans er at der 24 timer i træk skal være en kajak på vandet. Den enkelte roer skal blot ro så meget man formår men, der opstår nemt en række delmål/konkurrencer, bl.a. distancerekorden for en enkelt roer eller gæt på det samlede antal roede kilometer.

Vi var 50 roere på vandet i løbet af de 24 timer og vi tilbagelagde tilsammen i alt 754 km.

Jette Bælum løb med distancerekorden på 75 km og med længste tur på 35 km.

Simon og Betina V samt Hanne O, Naja og Bettina R dækkede natten. Der var flot måneskin, blank vand og hen på morgenen så Naja og Bettine R en odder der lå i vandet og spiste en fisk.

Der var noget blæst i dagtimerne, 5-6 m/s i middelvind og 10-12 m/s i stødende, så det var dejligt at der i vores nyrenoverede klubhus netop var kommet varmt vand i bruserne.

Aktivitetsudvalget