af Jette Bælum
Klubben har fået penge fra “Bevæg dig for livet” til en ny motionscykel. Det er en proff cykel mærke Precor som bliver brugt i motionscentre. Det er med henblik på vinterfastholdelse af klubbens medlemmer. Det vil være rigtig fedt at nye medlemmer og unge også kommer og bruger den 😀. Den er nem at gå til for alle.
Vi har kun haft kajakergometer at træne cardio på, men da vi nu var heldige at få penge, synes bestyrelsen at den allerede skulle købes nu. Flere har efterspurgt motionscykel tidligere år, men pladsen har ikke helt været der.
Når vi får nyt hus bliver der bedre plads og mere optimalt. Vi skal nok få den placeret i vores gamle motionsrum til brug i denne sæson. Så håber vi bare snart det hele åbner op 😀
Billedet indeholder sandsynligvis: sko og indendørs