Nøgler

Alle medlemmer, der har en nøgle skal have den opdateret i uge 36. Ellers virker nøglen ikke til det nye kajakhus.
Mandag den 31/8 til torsdag den 3/9 fra kl. 19-21. Vil der sidde en i klubben, der kan opdatere din nøgle.

Pga. Corona skal du stille dig udenfor vinduet v. kontoret. Opdatering kan klares gennem vinduet.

Mandag den 31/8 kl. 19-21 – Jette Stenstrup (tlf:: 2482 3240 benjet18d@outlook.dk)
Tirsdag den 1/9 kl. 19-21 – Søren Egebjerg (tlf.: 4027 3057 see-hydrotech@mail.dk)
Onsdag den 2/9 kl. 19-21 – Annette Hvenegaard (tlf.: 3024 8788 mail: annette.hvenegaard@me.com)
Torsdag den 3/9 kl. 19-21 – Søren Egebjerg (tlf.: 4027 3057 see-hydrotech@mail.dk)

Hvis det er helt umuligt for dig at komme i dette tidsrum, skal du selv aftale med en af ovenstående vedr. opdatering af nøgle.
Flemming Laursen og Flemming Larsen kan også opdatere nøgler

Kajakker

Du skal selv flytte din kajak senest 1/10.
Fra mandag den 31/8 kl. 19 er det muligt at flytte private kajakker til det nye kajakhus. Der opsættes oversigter med placering af din fremtidige kajakplads på indersiden af portene i det nye klubhus. Der opsættes også lister på opslagstavlen v. rokortet. Alle skal have flyttes deres kajak senest 1/10

HUSK! ALLE rokader af kajakpladser SKAL aftales direkte med Lars Bo Smith (Tlf.: 4250 1255 – larsbo@larsbosmith.dk).
Det dur ikke, hvis man lige laver en aftale med en anden om at låne en kajakplads uden, at Lars Bo er informeret.

Låsene i det nye kajakhus

Låsene til det nye kajakhus virker super godt, hvis oplåsning og låsning udføres som følger:

Låse op:

• Sæt nøglen på og fjern den