af Torkild Christensen

….Så er det snart nu…!!!
HANDIKAP-sæsonen står for døren – Med det vejr vi har, kan sommeren jo næsten kun blive rigtig god for os kajakroere. Vi starter handikap onsdag den 1/5, kl. 18.00 og vi slutter første onsdag i september, dog med et par ugers pause i juli. Som sædvanlig ror vi 5 km. Efter løbet er der fælles grillaften.
I år har vi ændret lidt på reglerne – se regler her. Der gives ikke længere 22 point til aftenens vinder, men i stedet 500 point. De efterfølgende får fratrukket et antal point svarende til antal sek. man kommer senere i mål. Dvs er man fx 20 sek. efter vinderen, får man 480 point. Sammenlagt giver det stort set samme resultat over sæsonen. Og det betyder jo dermed stadigvæk også, at nybegyndere, uanset om de ror tur, kap eller hav alle har stor chance for at vinde handikap.

Starttider første aften fremgår her, for dem som tidligere har deltaget. Og husk… er man ikke nævnt på listen, så er man MEGET velkommen alligevel. Jo flere deltagere jo bedre!

Vi glæder os til at se jer alle til nogle gode handikapløb. Mange hilsner Idrætsudvalget.

Spisningen ligger under aktivitetsudvalget. Vi kan MEGET godt bruge folk til at hjælpe en gang i mellem med det praktiske. Spørg onsdag aften hvad du lige kan hjælpe med…det tager ikke lang tid for dig lige at gi´ en hånd med.